Over mij

Laten we er samen naar kijken!

Understanding life

Laten we er samen naar kijken!

Dat is wat er centraal staat bij Understanding Life.

De dynamiek van het leven is voor veel mensen erg interessant. De mens leeft. Mensen leven. Mensen leven met elkaar. Mensen komen met elkaar in contact: er ontstaat interactie. Interactie is reageren op situaties en elkaar. Dit heeft een uitkomst. Deze uitkomst kan voor u positief of negatief voelen.

Dat zal voor ieder mens anders zijn, ook al is de situatie exact hetzelfde. De gedachte van de mens is bepalend voor alles wat hij/zij voelt en ziet. Bij Understanding Life kijken we naar de gedachte, uw gedachte. Hoe kijk ik naar mijzelf? Waarom reageer ik op deze manier op situaties? Welke emoties spelen hierbij een rol? Hoe werkt het denken en welke rol speelt de gedachte? Welk inzicht brengt het als ik dit weet? Laten we er samen naar kijken!

Wat ik aanbied

Persoonlijke groei coaching

Mindfulness

Gedachten

Spiritualiteit

Contact

Boek nu uw sessie!

Boek nu uw sessie en begin uw reis naar een betere mentale gezondheid! Onze sessies zijn gericht op het bieden van individuele begeleiding en praktische tools om uw mentale welzijn te verbeteren. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw eerste sessie!